2009. június 29., hétfő

Cseresznyemajális

Van egy kedves kis falu Beszterce megyében, ahol még a rendőr is ritkán román. Fantasztikus helyen van, fenn egy domboldalon és nagyon kedvesek arra az emberek. Mindig szívesen látogatok oda és azt hiszem ezzel mindenki így van, aki ismeri ezt a kis falut. Híres cseresznyetermő vidék, és minden évben megszervezik a cseresznyevásárt. No hétvégén oda látogattunk mi is, mert épp cseresznyemajális volt Magyardécsében, mert így hívják a falut. Kellemes hétvégét töltöttünk ott. Cseresznyékkel nem igazán csináltam képet, úgyhogy ide a cím mellé ez a paprikavirág került, szemléltetendő, hogy egyszerű zöldségeknek is lehet fantasztikus szépségű virága. A KÉPEK között vannak más zöldségek virágai is, uborka és paradicsom.

2009. június 25., csütörtök

Gyorsabb, mint a villám

Valami, amihez még a szitakötőknél, pillangóknál és nőknél is több türelem szükséges. De ez is megvolt, a kép beszél magáért.

2009. június 16., kedd

Reflexbukfenc

Ma újra megtaláltam a biciklit, s kiderült, még működik is (és én is rajta). Mondjuk az is igaz, hogy kicsit állítanom kell majd a hátsó féken, mert amiatt, hogy nem fog rendesen, az első viszont talán túlságosan is, újabb bukfencet úsztam meg sérülés nélkül az "esnitudnikell" kiegészítőprogram helyes működésének köszönhetően, amikor elém lépett egy figyelmetlen gyalogos. Nem sokan hitték el, hogy élek... de muszáj volt nekik, miután tovább haladtam. Remélem nem leszek jútyubon... De jó volt kicsit pótolni az utolsó pénteken elmaradt focizást egyéb mozgással. És még valamit felfedeztem ma újra. Éspedig, hogy nem csak zúzából lehet finom pörköltet főzni (bár a legfinomabbat akkor is abból, látszik ez már az időszakos megrendelésekből is). És a legszebb oázis az én szobám, amikor rend van benne.

2009. június 14., vasárnap

Cím nincs!

Tudom biztosan, hogy ideje lenne írni valamit. Hiszen én nem haltam meg, de a blog szinte igen. Vagy lehet, fordítva van ez. Nem reagáltam semmire már két hete. Pedig voltak Eu parlamenti választások, lett volna, amit mondjak. Röviden annyit írok róla, hogy jobban örvendtem a Jobbik 3 képviselőjének, mint a mi hármunknak. Pedig történtek dolgok. G, Jazz, patika. Lesz melo is. És akkor a kárörvendők a seggükre ülnek végre. Tényleg ideje lenne már. Mondjuk sokkal több mindennek lenne már itt az ideje, de ne legyünk telhetetlenek. Képek azok készültek, de nem nyílvánosak sajna. Az kapja meg őket, aki megkaphatja. És Twilight. Egy álom. Kinek szép, kinek rém. Nézzétek meg a filmet. És megértitek.

UI. And I miss You like crazy...

Alkony

Egyetlen mondat: "Nem elég egy hosszú és boldog élet velem?"