2010. január 20., szerda

Egek ura (most senki se fura)

A keddi foci után jól esik a pihenés, de azért valamivel el kell ütni az időt a barlangban. Megnéztem hát az Up In The Air-t (Egek ura a magyar cím, innen jön ezúttal). Érdekes, érdemes. Alapjába véve egy szubjektíven kommentált filmajánlót is megért volna, de nem volt hozzá nagy kedvem, így hát néhány impresszióval megoldom talán. Úgy tűnik, valami segít néha abban, hogy a megfelelő pillanatban nézzek meg megfelelő filmeket, és így a hatásuk sokkal erősebb. Van egy pont ebben a filmben, ami kifejezetten brutális fordulat. És őszintén szólva meglepett. Aztán megerősítette bennem azt, hogy egy adott pillanatban, még az addig életünk céljaként elképzelt dolgok is elveszíthetik értelmüket és értéküket, ha nem találunk meg valamit, amiről időközben felismertük, hogy fontosabb.

Ezenkívül ma említett valaki egy érdekes idézetet, meg kell osszam, mert jó lenne, ha igaz lenne: "Az elmúlt szerelem - kialudt vulkán. Sohasem mondhatod el, hogy az újabb kitörés veszélye teljesen megszűnt." Egyébként Goga.

És, mivel végezetül egy résznyit suttogtam is: "-Segíthetek valamiben? - Néha egy ölelés jól esik."

No, meg egy cikk, amely végén annyi idő után is megemlékeznek valamiről: http://www.mno.hu/portal/689100 . Jó tudni ezt.

Jó sok mindent összezagyváltam.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

ajaj. a vulkán. kicsit meglepett

azÁldóját írta...

Goga nem volt buta...