2008. május 7., szerda

Üdvözlet

Szerettel üdvözöllek!

Megvallom, hogy teljesen új dolog számomra ez a naplóírás, bár "fiatalkoromban" volt még egy rövid próbálkozás erre, természetesen papírra vetett formában. Nézek elébe ennek is, aztán meglássuk, mennyire lesz sikeres próbálkozás. Az idő hozza meg a döntést, mint annyi más problémában. Mindenesetre sok sikert kivánok magamnak, lévén, hogy ezen pillanatban egyelőre ezt más nem teheti meg, ugyanis egyszerűen nem tud erről a lehetőségről (ami természetesen még nem jelenti, hogy amennyiben tudna róla, megtenné).

Nem tudom, hogy mit olvashatsz majd itt. Véleményeket? Történeteket? Másik dolog, amire az idő ad majd választ. A magam részéről inkább arra tennék ígéretet, hogy őszinte szavakat és gondolatokat fogsz olvasni, legalábbis ami engem illet. Meggyőződésem, hogy abból kifolyólag, hogy az emberek véleményeiket sokszor nagyon felszínes ítélethozás után fogalmazzák meg, ha azokra hagyatkozunk pusztán, akkor teljesen félreismerjük ember társainkat. Valószínűleg ez viszont könnyebb lenne így, de miért?

Ezennel ez a blog egy provokáció is. Itt bárki felteheti kérdését, ha céljául tűzte ki, hogy tisztázzon valamit, amit hallott vagy következtetett. Talán túl merész és szemtelen kijelentést teszek, de életemnek ezen szakaszán eljutottam oda, hogy teljesen figyelmen kívül hagyom azokat a rólam alkotott véleményeket, amelyeket innen onnan hallott dolgok után fogalmaznak meg emberek, anélkül, hogy bármilyen módon megpróbálnák az információkat leellenőrizni. Íme itt egy lehetőség, hogy megalapozott véleményt formálhass. Persze azzal teljesen tisztában vagyok, hogy ezzel nem minden véleményformáló fog élni, de próba cseresznye, nem igaz?

Na, mára ennyi, pont.

Nincsenek megjegyzések: