2008. május 19., hétfő

A régi barátok:)

Nem akarom túlkommentálni ezt az érdekes információt, maradjunk annyiban, hogy némi szemöldökfelvonással olvastam, bár figyelembe véve a már történelemnek minősülő előző politikai életüket nincs benne semmi meglepő: Borboly Csaba, Hargita megyei tanácselnökjelölt kampányfőnöke nem más, mint az ország környezetvédelmi minisztere, Korodi Attila. Vajon szabadságot vett-e ki a feladatok ellátása érdekében, mert aktivitását olvasva, ő a szolgálatos, hogy az ellenfelet ilyen olyan, akár környezetvédelmi témájú kérdésekkel zaklassa. Hirtelen az ugrott be, milyen jó lenne, ha kifejlesztené valaki, a fájlmegosztó programoknak egy olyan verzióját, amellyel az ember az emlékeit, érzéseit, tapasztalatait oszthatná meg. Valószínűsíthetően ennek politikai akadályai vannak, mert máskülönben sokaknak könnyebben kinyílhatna a csipája.

Mindenesetre, ha Korodi Cavinton postázásával segítené Szász Jenőt, akkor én viszont szívesen postáznék az összes választónak egy Cavinton forte-t, főleg azoknak a fiataloknak, akiket annak idején a Borboly-Korodi-Grünstein trió átvert, amikor a Makosz nyakára voltak rátelepedve, miután már rég elvégezték a középiskolát. Ha ők már akkor gazemberek voltak, mi van, amikor komolyabb pozíciókba kerülnek? Emberek, miért van az, hogy ennyire hamar felejtünk?

1 megjegyzés:

Simon Nyaradi Jozsef írta...

nem felejtunk, elnezzuk nekik... ilyen ez az orszag, tudnek nehany peldat mondani. miutan atbaszta az egesz nepet-allamot stb. eljaras inditva ellene 1000 attol meg allamfo jelolt... s ez csak egy...