2008. július 2., szerda

Definately, maybe

A kislány 11 éves. Nem, nem arról a kislányról van szó, ő most valószínűleg Angliában van. Ennek a kislánynak a neve Maya. S rájöttem, tetszik a név. A baj ott kezdődik, hogy az iskolában, bármilyen meglepő legyen ez 11 éves gyerekek esetében, szexuálpedagógia órát tartanak, és az apuka aznap csomó kellemesnek éppen nem mondható kérdéssel találja szembe magát. Hogyan lehet Sammy egy baleset, miért szeretkeztek a szülei, ha nem akartak gyereket? A felmentő válasz, gyakoroltak. No, de a helyzet odáig fokozódik, hogy a gyerek kiharcolja, mesélje el, hogyan ismerkedett meg az anyjával (akivel időközben válnak, szóval tipikus). S akkor nézzük tovább. Majd irok még a végén a cselekményről, ha ennyi nem elég, hogy felkutassátok a filmet.
Na, itt közben érdekesen alakulnak a dolgok. A pasi mesél, a lányának. Kíváncsi lennék, hogy ami éppen történik, az egész konkrétan hogyan meséli a 11 éves lányának. Most éppen megcsókolta az a lány, akinek a barátnője által küldött könyvet vitte el, felháborító. Huppsz, a lánya épp arra kérdez rá, mi az a manage-a-trois (egy játék, amit a felnőttek játszanak, amikor unatkoznak) .
Most meg éppen újabb csajjal találkozik (mi lesz ebből?), szegény lánya, akinek meséli, nem tudja, végülis melyik lesz közülük az anyja (mivel más neveket használ). A kérdés csak az, hogy most akkor kinek a kezét kérte meg? Juj, már egy csók is volt. Az áldozat April, a xeroxoslány.
Aztán érdekes fordulat, amikor megkérné az eredeti barátnő kezét. Huh, a kislánya listát vezet, Emily kihúzva, mivel "gyakorolt" a régi szobatárssal. Változnak a lehetőségek, mára ennyi, lefekszem. Folytatásos filmet csinálunk belőle.

Nincsenek megjegyzések: